Zobacz, jak może wyglądać Politechnika Wrocławska po liftingu (WIZUALIZACJE)

r
fot. Politechnika Wrocławska
Dużo zieleni i wody, miejsca do wypoczynku i organizacji spotkań – tak dziedziniec gmachu głównego widzieliby studenci Wydziału Architektury Politechniki Wrocławskiej.

Studenci przygotowali dwie koncepcje zmian tego miejsca na konkurs zorganizowany przez Centrum Klimatyczne PWr. Ostateczny projekt może być połączeniem wybranych najlepszych rozwiązań z obu tych pomysłów. Zobaczcie!

Kliknij tutaj i przeczytaj więcej

(źródło: Politechnika Wrocławska)

Kliknij w link i przeczytaj rozmowę z rektorem Politechniki Wrocławskiej

Uwaga na chińskie telefony

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie