MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Szynka wieprzowa niemczańska

Tomasz Zawadzki
Szynka wieprzowa niemczańska
Szynka wieprzowa niemczańska UMWD
Historia wytwarzania szynki sięga ubiegłego stulecia. Poznaj smak szynki wieprzowej niemczańskiej.

Przygotowywana jest z mięsa, które po marynowaniu formuje się ręcznie, wiąże przędzą, parzy i chłodzi. Tradycja wytwarzania szynki niemczańskiej wiąże się z procesem konserwacji, którego przebieg nadaje mięsu trwałość i smak. Dzięki tradycyjnemu wędzeniu mięso zmienia swój posmak, barwę i zapach, a na jego powierzchni tworzy się podsuszana skórka.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Seria pożarów Premier reaguje

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto