Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kierownik Rańda oprowadza po torze wioślarskim i chce przekupić owce [wideo]

Michał Potocki
Michał Potocki
fot. za You Tube
Na vlogu Pawła Rańdy pojawiły się kolejne filmiki z Londynu.

Na kanale You Tube wrocławski olimpijczyk pokazał, gdzie będą startować wioślarze podczas londyńskiej olimpiady. Jak zwykle nagranie jest okraszone komentarzem.

Słabe jedzenie i ładny tor

Rańda skarży się na słabe jedzenie na stołówce: "Trudno było wybrać coś, żeby zjeść smacznie i zdrowo, a z owoców były tylko jabłka i pomarańcze".

Kierownik zauważył, że Brytyjczycy gdzieniegdzie kładą jeszcze asfalt. Zasugerował, że zmagania wioślarzy będzie oglądała duża publiczność i może nawet owce, które pasą się na przybrzeżnych łąkach. Zażartował, że można je przekupić, by też kibicowały.

Rańda wypatrzył na nabrzeżu również łódkę, na której będzie walczył z kolegami o złoto.

Igła długo jechał na trening

Śledzimy też wpisy siatkarza z Wałbrzycha, Krzysztofa Ignaczaka. Autor bloga "Igłą szyte" napisał, że droga z miejsca zakwaterowanie na salę startów była bardzo długa, ale sam obiekt wygląda obiecująco.

"Skończyliśmy właśnie trening na sali głównej. Poza tym, że droga do sali trwała wieczność, to sam obiekt jest super i świetnie się prezentuje wewnątrz - napisał Krzysztof Ignaczak. - Obok znajdują się duże sale treningowe, z których jest przejście bezpośrednio do sali."



Czytaj również:


Złap Wrocław w biegu


Przystanek Woodstock 2012


Nowe Horyzonty 2012
program


Castle Party 2012 w Bolkowie [program]
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto