Zobacz też: Zakonnice nie poszły na mszę. Podają drinki w pubie Ogórek
Bistro jest czynne codziennie od 8.00 do 23.00. W Le Chef zjemy zarówno wykwintne potrawy, jak również tradycyjne bajgle czy tapas. Niemniej jednak lokal do tanich nie należy. Za najtańszy obiad (grillowany bakłażan, podawany w koszyku z tortilli z budyniem z koziego sera, boczniakami ze szpinakiem, sałatą i sosem pomidorowym) zapłacimy 19 złotych, za najdroższy (stek z polędwicy wołowej z młodymi ziemniakami, szpinakiem na maśle, rukolą, grana padano i sosami do wyboru) - 49 złotych.
Kucharze z Le Chef nie stronią od unikalnych smaków - w sezonowej karcie można również odszukać np. marmoladę ze świeżych pomidorów i chilli podawaną na sałacie z kurczakiem, awokado i wypiekanym na miejscu flatbread'em.
W menu znajdziemy również śniadania (od 8 do 16 złotych), sandwiche (od 8 do 16 złotych), zupy (od 10 do 16 złotych), sałaty (od 22 do 32 złotych), desery (od 10 do 12 złotych) i tapas (od 8 do 26 złotych).
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?