Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Czego pracodawca wymaga od pracownika?

(JS)
Cezary Flis - właściciel „Karczmy Lwowskiej” Odpowiedzialności. To bardzo szerokie pojęcie, pod którym rozumiem uczciwość, dokładność. Mój pracownik musi dobrze się prezentować, umieć porozumieć się z ...

Cezary Flis - właściciel „Karczmy Lwowskiej”
Odpowiedzialności. To bardzo szerokie pojęcie, pod którym rozumiem uczciwość, dokładność. Mój pracownik musi dobrze się prezentować, umieć porozumieć się z klientem, być profesjonalistą. Oczywiście musi być zadbany, czysty. To podstawa w tej pracy.

Ewa Nowak - kierownik sklepu „Moda Polska”
Zależy nam na osobach komunikatywnych, otwartych na pomysły, uczciwych. Pracownikowi musi zależeć na tym co robi, wówczas ma właściwe podejście do swojego zawodu. Oczywiście, każdy ma swoje normy, wymagania, ale wszystkich sekretów nie możemy zdradzić.

Leszek Wójcik - właściciel restauracji „La Scala”
Pracownik musi być rzetelny, uczciwy, punktualny, dokładny, czysty. W zawodzie kelnera liczy się oczywiście uśmiech i właściwe podejście do klienta. Kelner jest pierwszą osobą, z którą kontaktuje się klient po wejściu do lokalu. Gość musi być mile przywitany.

od 7 lat
Wideo

Krzysztof Bosak i Anna Bryłka przyjechali do Leszna

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto