Kolejne dni przynoszą coraz więcej atrakcji. Dziś mogliśmy na własne oczy zobaczyć, jak kuje się podkowy. Ogromną uwagę przyciągała też stara cyganka malująca skóry i ozdabianie biżuterii z gliny.
Duże zainteresowanie wszystkich przybyłych budzą podpłomyki wypiekane na ich oczach w starym piecu. Mało kto pogardzi również pajdą chleba ze smalcem. Na Jarmarku możemy też skosztować świeżych papryczek chilli, a na stoisku obok sympatyczny pan poczęstuje nas chrupiącym chlebem z kozim serem i pomidorami.
Do końca Eko Jarmarku został tylko tydzień, więc wszyscy, którzy nie ulegli jeszcze urokowi tej niesamowitej imprezy, powinni jak najszybciej nadrobić zaległości.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?