Dwa warsztaty kulinarne z autorką bloga Jadłonomia.com, Martą Dymek, odbędą się 13 i 14 kwietnia.
Można się już zapisywać. Za wiedzę o wegańskich słodyczach zapłacimy 85 zł, a za zupy krem 75 zł.
program warsztatów:
sobota, godz. 11 - 14 Wegańskie słodycze
Podczas tych pierwszych warsztatów przygotujemy bardzo zdrowe słodycze bez cukru, mąki i bez nabiału. W programie między innymi karobowe trufle, różane praliny z kokosa, najzdrowsze ciasto bananowe oraz surowe brownie z orzechów.
koszt: 85 zł
niedziela godz. 15.30 - 18.30 Wiosenne zupy krem
Na warsztatach poświęconych wiosennym zupom krem będzie za to bardzo wykwintnie. Poznamy tajniki gotowania idealnych kremów z warzyw oraz nauczymy się przygotowywać niepowtarzalne dodatki do wiosennych zup. Będziemy frytować świeżą kolendrę do kremu z marchwi, przygotujemy zupę z białych warzyw, który podamy z pikantną pralinę orzechową. Spróbujemy też klasycznej zupy z Vichy z dressingiem z polnych ziół, a na koniec ubijemy capuccino z cukinii.
koszt: 75 zł
Liczba miejsc ograniczona
Zapisy: [email protected]
Zakrzowska 29 - Centrum Inicjatyw Wszelakich
ul. Zakrzowska 29
www.zakrzowska29.pl
Niedzielne uroczystości odpustowe ku czci św. Wojciecha w Gnieźnie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?