MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dr Anna Żołnierzyk, z Wydziału Nauk o Żywności, zaznacza, że...
fot. Janusz WóJtowicz / Polska Press Grupa

Obrzydliwe, ale jadalne. Na Uniwersytecie Przyrodniczym serwują robaki! [ZDJĘCIA]

Robaki da się zjeść

Dr Anna Żołnierzyk, z Wydziału Nauk o Żywności, zaznacza, że świerszcze czy szarańcze już wkrótce mogą stanowić składnik naszych dań. - Do 2050 roku będziemy potrzebować dwa i pół raza więcej żywności i niestety nie znajdziemy jej na polu.

Zobacz również

W Radomiu powstała bawialnia i kawiarnia w jednym. Coś dla mam i pociech [FOTO]

W Radomiu powstała bawialnia i kawiarnia w jednym. Coś dla mam i pociech [FOTO]

Podlaska KAS ma nowych funkcjonariuszy. Zobacz kto wstąpił do służby

Podlaska KAS ma nowych funkcjonariuszy. Zobacz kto wstąpił do służby

Polecamy

O liście lektur nieczytanych i braku wizji. Ważne rozmowy o podstawie programowej

O liście lektur nieczytanych i braku wizji. Ważne rozmowy o podstawie programowej

Kina letnie w polskich miastach. Gdzie obejrzysz kinowe hity na świeżym powietrzu?

Kina letnie w polskich miastach. Gdzie obejrzysz kinowe hity na świeżym powietrzu?

Te ślimaki zagrożeniem dla wilków, psów i kotów - alarmuje KPN, zjedzą nawet pisklę!

Te ślimaki zagrożeniem dla wilków, psów i kotów - alarmuje KPN, zjedzą nawet pisklę!