Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dr Anna Żołnierzyk, z Wydziału Nauk o Żywności, zaznacza, że...
fot. Janusz WóJtowicz / Polska Press Grupa

Obrzydliwe, ale jadalne. Na Uniwersytecie Przyrodniczym serwują robaki! [ZDJĘCIA]

Robaki da się zjeść

Dr Anna Żołnierzyk, z Wydziału Nauk o Żywności, zaznacza, że świerszcze czy szarańcze już wkrótce mogą stanowić składnik naszych dań. - Do 2050 roku będziemy potrzebować dwa i pół raza więcej żywności i niestety nie znajdziemy jej na polu.

Zobacz również

"Przepraszam". Rumak zabrał głos po wtopie Lecha. Mówił o armagedonie

"Przepraszam". Rumak zabrał głos po wtopie Lecha. Mówił o armagedonie

Skrót meczu Ruch - Lech. Tak Niebiescy ośmieszyli Kolejorza

Skrót meczu Ruch - Lech. Tak Niebiescy ośmieszyli Kolejorza

Polecamy

Przełomowe odkrycie, które pomoże w odchudzaniu! Ta tkanka spala najwięcej kalorii

Przełomowe odkrycie, które pomoże w odchudzaniu! Ta tkanka spala najwięcej kalorii

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Koszmarne zderzenie w Ciechanowicach. Jest ofiara śmiertelna

Koszmarne zderzenie w Ciechanowicach. Jest ofiara śmiertelna