Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Właściciel biura turystycznego, kapitan i organizator rejsów...
fot. Krystian Szczęsny

HELL'S KITCHEN. To oni startują w szóstej edycji. Są dwie osoby z Dolnego Śląska (ZDJĘCIA)

Jakub Suchta, 32 lata, Wrocław

Właściciel biura turystycznego, kapitan i organizator rejsów morskich na całym świecie oraz eventów dla firm. Gotowanie jest jego największą pasją już od wczesnego dzieciństwa. Kulinarny samouk. W swojej kuchni nigdy nie korzysta z gotowych przepisów, a inspiracje na swoje potrawy czerpie z morskich wypraw. W poszukiwaniu kulinarnego doświadczenia wyjechał do Londynu, gdzie miał okazję pracować jako kelner dla Gordona Ramsaya oraz Marco Pierre'a White'a. Po powrocie do Polski pracował w różnych restauracjach, w których był odpowiedzialny m.in. za dobór menu oraz szkolenie personelu. W przyszłości chciałby prowadzić program kulinarno-podróżniczy, łącząc w ten sposób wszystkie swoje pasje. Nie boi się wyzwań, a w pracy w kuchni jest bardzo skupiony na osiągnięciu celu.

Zobacz również

Matteo Brunetti: Moim sposobem na grilla jest marynowanie

NOWE
Matteo Brunetti: Moim sposobem na grilla jest marynowanie

DOZ Maraton Łódź. Adam Nowicki i Aleksandra Brzezińska mistrzami Polski

DOZ Maraton Łódź. Adam Nowicki i Aleksandra Brzezińska mistrzami Polski

Polecamy

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Notorycznym problemem mieszkańców Maślic są... driftujące samochody

Notorycznym problemem mieszkańców Maślic są... driftujące samochody

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę