2 z 17
Poprzednie
Następne
HELL'S KITCHEN. To oni startują w szóstej edycji. Są dwie osoby z Dolnego Śląska (ZDJĘCIA)
Agnieszka Jasińska, 29 lat, Ruda Śląska
Zawodowo prowadzi firmę budowlaną, zajmującą się montażem balustrad i konstrukcji ze stali nierdzewnej, ale gotowanie jest jej pasją od 20 lat. Jako mała dziewczynka podpatrywała w kuchni babcię i mamę. Z czasem zaczęła sama eksperymentować i szukać nowych smaków. Od czterech lat uczęszcza na różne kursy kulinarne w Polsce i za granicą, m.in. we Włoszech. Specjalizuje się w pieczeniu tortów. Bardzo ceni tradycje polskiej kuchni. Jest perfekcjonistką, co uważa za swoją wadę i zaletę jednocześnie. Chciałaby zawodowo zająć się gastronomią i prowadzić swój program kulinarny. Marzy o własnej książce kulinarnej. Jest autorką bloga kulinarno-podróżniczego.