4 z 9
Poprzednie
Następne
Dieta dr Dąbrowskiej w praktyce – menu na 7 dni
Dzień 3.
Śniadanie: ▪ sok z marchwi z cytryną, ▪ barszcz z kiszonych buraków z czosnkiem i koperkiem na ciepło, ▪ sałatka z cukinii, białej kapusty i papryki z sosem winegret, ▪ surówka z marchwi i jabłka z cytryną, ▪ sok z grejpfruta. Obiad: ▪ zupa szpinakowa z jarzynami, ▪ sałatka z cukinii, kapusty włoskiej, papryki i pora z koperkiem, ▪ sałatka z ogórka świeżego i kiszonego z cebulą, z koperkiem i miętą, ▪ grejpfrut w kostkach z sokiem z porzeczek. Kolacja: ▪ napój z jabłka i czarnej rzepy, ▪ sok z kiszonych ogórków, ▪ sałatka z ogórka kiszonego, cebuli i pomidora ze szczypiorkiem, ▪ sałatka z pomarańczy, kiwi i czarnej rzepy, ▪ jabłko pieczone z cynamonem.