Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 30
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Otwarte są już dwa kryte lodowiska: przy ul. Spiskiej i...

Weekend we Wrocławiu. Polecamy 30 najciekawszych imprez i wydarzeń (15-17 listopada 2019 r.)

Lodowiska we Wrocławiu

Otwarte są już dwa kryte lodowiska: przy ul. Spiskiej i Wejherowskiej we Wrocławiu.

Lodowiska we Wrocławiu. Godziny otwarcia

LODOWISKO SPISKA poniedziałek - piątek 17.00 - 22:00 sobota, niedziela i święta 8:00-22:00 przerwy na czyszczenie lodu: poniedziałek - piątek 16:00-17:00 i 19:00-20:00 sobota, niedziela, święta i podczas ferii zimowych 12:00-13:00, 16:00-17:00 i 19:00-20:00 LODOWISKO ORBITA poniedziałek - piątek 16:00-22:00 sobota, niedziela i święta 8:00-22:00 (z wyjątkiem rezerwacji na szkółki) przerwa na czyszczenie lodu: codziennie 15.00 – 16.00

Lodowiska we Wrocławiu. Ceny biletów

sobota, niedziela i święta Bilet normalny 18 zł/h Bilet ulgowy* 16 zł/h Bilet rodzinny** 16 zł/h/os. Wypożyczenie sprzętu łyżwy 7 zł/h kask 3 zł/ h pingwin, foka, miś 15 zł/ h ostrzenie łyżew 10 zł/parę W tym roku w wypożyczalniach pojawi się nowy sprzęt. Znajdziemy tam łyżwy (włoskiej firmy Roxa rozmiary od 26 do 47), kaski, a na najmłodszych czekają pomocne zwierzaki (foki, pingwiny oraz misie) do nauki jazdy na łyżwach. Na obu lodowiskach honorowane są karty Multisport i Ok System.

Zobacz również

Liderka reprezentacji zmieni barwy klubowe? Transfer o krok! W grze wielkie pieniądze

Liderka reprezentacji zmieni barwy klubowe? Transfer o krok! W grze wielkie pieniądze

w weekend poważne zmiany w komunikacji miejskiej

NOWE
w weekend poważne zmiany w komunikacji miejskiej

Polecamy

Opinie o maturze 2024: matematyka poszła gładko

Opinie o maturze 2024: matematyka poszła gładko

Ten trening pozwoli ci ukoić nerwy. Odpręży twoje ciało i umysł

Ten trening pozwoli ci ukoić nerwy. Odpręży twoje ciało i umysł

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia