Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Figa i Oliwka mają ok. 4,5-6 miesięcy. Dwie malutkie suczki,...
fot. Materiały prasowe

Psy szukają domu. Figa i Oliwka czekają na adopcję [ZDJĘCIA]

Figa i Oliwka, schronisko w Opolu

Figa i Oliwka mają ok. 4,5-6 miesięcy. Dwie malutkie suczki, które ktoś przyniósł w klatce pod schronisko. Psiaki były brudne, zaniedbane i bardzo przestraszone. Mimo paru tygodni spędzonych w schronisku zrobiły małe postępy w socjalizacji, ponieważ do momentu trafienia do schroniska doświadczyły od ludzi tylko złych rzeczy. Kiedy ktoś bierze je na ręce sztywnieją z przerażenia, jednak na widok znajomych twarzy delikatnie merdają ogonkami. Te psinki nie są w ogóle agresywne, nie gryzą, są po prostu bardzo, bardzo przerażone. W chwili ogromnego stresu tulą się do siebie nawzajem, rozdzielone wpadają w panikę. Na pewno będą potrzebowały odpowiedzialnych, cierpliwych i wyrozumiałych opiekunów, którzy poświęcą im czas i pomogą im w pełnej socjalizacji. Najlepiej dla suczek było by, gdyby zostały razem (będą malutkie, więc nie będzie to duże obciążenie finansowe. Figa i Oliwka mają komplet szczepień, są zaczipowane i odrobaczone. Kontakt w sprawie adopcji: 731 728 810.

Zobacz również

Ładna pogoda nie zniechęciła do zakupów. Tłum klientów w Galerii Katowickiej

NOWE
Ładna pogoda nie zniechęciła do zakupów. Tłum klientów w Galerii Katowickiej

Weekend w podkarpackich klasach okręgowych [WYNIKI, STRZELCY, ZDJĘCIA]

NOWE
Weekend w podkarpackich klasach okręgowych [WYNIKI, STRZELCY, ZDJĘCIA]

Polecamy

Tragedia. Nie żyje dziecko poszkodowane w wypadku ze skutkiem śmiertelnym

Tragedia. Nie żyje dziecko poszkodowane w wypadku ze skutkiem śmiertelnym

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów