Impreza ruszyła o godz. 16. O szparagach opowiadał Piotr Bikont, który na scenie w Rynku z sześcioma widzami obierał szparagi i opowiadał o ich walorach i sposobach podania. Polecał również jedzenie ich na surowo. Za ich plecami pojedynek w przygotowywaniu sosów prowadzili Robert Makłowicz i Piotr Kucharski.
Europa na widelcu 2013 [program]
Najciekawsze wydarzenia Europy na widelcu czekają wrocławian i przyjezdnych 8 czerwca. W niedzielę impreza rozpocznie się o godz. 13 paradą kucharzy.
Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?