Tegoroczna edycja Restaurant Week trwa od 9 do 27 czerwca. By skorzystać z okazji na degustowanie nowych potraw i poznawanie ciekawych miejsc wystarczy wejść na stronę restaurantweek.pl, zarezerwować stolik i uiścić festiwalową opłatę - 59 złotych za osobę.
Każde ze zgłoszonych do festiwalu miejsc oferuje gościom do wyboru dwa menu (dla mięsożerców i wegetarian) składające się z przystawki, dania głównego oraz deseru.
Zmiany w obostrzeniach wchodzą w życie
W tym roku do wiosennej edycji Restaurant Week w Poznaniu i okolicach zgłosiło się 31 restauracji reprezentujących najróżniejsze kuchnie. Wśród nich są:
- Kuchnia i Wino
- Rynek - Sheraton
- Barvy
- Tośka Cantine
- Olivio
- Poznań Północ - by Fairplayce
- Hotel Moderno - Steak & Grill Restaurant
- NASZA Wodna 12
- Browarna Przystań
- BulwaR
- Cztery Pory Roku
- DOLCE VITA Stary Browar
- Flavoria
- Grono
- HATTI
- Hotel Platinum & Restauracja Enjoy
- Il Padrino
- iT.
- James Star Restaurant Burger&Steak
- Jemsushi
- Komnata Smaku - Pałac Jaśminowy (Batorowo)
- NIFTY No. 20
- Oregano and Wine
- ORZO people - music - nature
- Restauracja Projekt Alfa
- Szczaw i Mirabelki
- Twoja Wina
- U Myśliwych
- Weranda Lunch&Wine
- Yattai Sushi Bar Łęczyca
- Zielona Weranda
Menu każdej z restauracji dostępne jest na stronie festiwalu.
Sprawdź też:
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?