18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kucharzem jest Paweł Piegdoń. Pochodzi z Opolszczyzny, ale...
fot. fot. Tomasz Hołod

Restauracja Olimpia - tu zjesz i posłuchasz śpiewu ptaków (ZDJĘCIA)

Kucharzem jest Paweł Piegdoń. Pochodzi z Opolszczyzny, ale większość życia spędził w Gliwicach. Tam też uczył się w szkole gastronomicznej. Podejrzewa, że stąd wzięło się jego zamiłowanie do śląskich potraw. Inspirację do tworzenia dań czerpie jednak ze starych książek kucharskich. W czasie swojej trzynastoletniej kariery awansował z pomocnika kucharza na szefa kuchni. Dzięki temu wie, jak ważna jest każda osoba w zespole.

Zobacz również

Dzień Hetmański w Czarncy. Przemarsz i barwne uroczystości pułkowe (ZDJĘCIA, WIDEO)

NOWE
Dzień Hetmański w Czarncy. Przemarsz i barwne uroczystości pułkowe (ZDJĘCIA, WIDEO)

Zamek w Rabsztynie otwarty dla turystów w sezonie 2024. ZDJĘCIA

Zamek w Rabsztynie otwarty dla turystów w sezonie 2024. ZDJĘCIA

Polecamy

Turysta zarobił na lotnisku 3500 zł, jeszcze mu podziękowali. Też tak możesz!

Turysta zarobił na lotnisku 3500 zł, jeszcze mu podziękowali. Też tak możesz!

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Jak zwiedzać Fort Delimara? Do tej pory turyści mogli oglądać ten zabytek z daleka

Jak zwiedzać Fort Delimara? Do tej pory turyści mogli oglądać ten zabytek z daleka