MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Festiwal Biegów Polski Północnej we Wdzydzach to wielkie święto sportu!

Festiwal Biegów Polski Północnej we Wdzydzach to wielkie święto sportu!

Kraksa na "siódemce". Samochód uderzył w bariery

Kraksa na "siódemce". Samochód uderzył w bariery

Polecamy

Rozdano nagrody 64. Krakowskiego Festiwalu Filmowego

Rozdano nagrody 64. Krakowskiego Festiwalu Filmowego

Kręcą filmy w centrum Krakowa. Czasowe utrudnienia i zmiany w ruchu

Kręcą filmy w centrum Krakowa. Czasowe utrudnienia i zmiany w ruchu

IV LIGA PIŁKARSKA. Usłyszane po meczu Limanovii przeciwko Unii w Oświęcimiu. WIDEO

IV LIGA PIŁKARSKA. Usłyszane po meczu Limanovii przeciwko Unii w Oświęcimiu. WIDEO