Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kapuśniak ze słodkiej kapusty

[email protected]
Składniki: Kapusta słodka, włoszczyzna, cebula, kminek, liść laurowy, ziele angielskie, można dodać odrobinę słodkiej sproszkowanej papryki, ziemniaki.

Składniki:
Kapusta słodka, włoszczyzna, cebula, kminek, liść laurowy, ziele angielskie, można dodać odrobinę słodkiej sproszkowanej papryki, ziemniaki.

Przygotowanie:
Ugotować wywar z włoszczyzny, wybrać warzywa, dodać pokrojoną w kostkę kapustę, gotować aż zmieni kolor na żółto-brunatny. Pod koniec gotowania dodać pokrojone w kostkę ziemniaczki i doprawić do smaku. Zupę można wzbogacić małymi kawałeczkami karpia, lekko zagotować.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Śmieciowe jedzenie zabiera pamięć

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto