Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kabaczki smażone

[email protected]
Składniki: - 1 kg kabaczków - mąka - pieprz, sól - margaryna lub olej Przygotowanie Kabaczki umyć, obrać i pokroić w plastry (grubość 1-2 cm). Oprószyć je solą, pieprzem i mąką.

Składniki:
- 1 kg kabaczków
- mąka
- pieprz, sól
- margaryna lub olej

Przygotowanie
Kabaczki umyć, obrać i pokroić w plastry (grubość 1-2 cm). Oprószyć je solą, pieprzem i mąką. Przysmażyć po obu stronach na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Podawać z ryżem, sosem pomidorowym, ziemniakami, sosem cebulowym.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Lody kawowe z kajmakiem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto