Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ukończyła szkołę zawodową na kierunku kucharz, kelner oraz...
fot. Krystian Szczęsny

HELL'S KITCHEN. To oni startują w szóstej edycji. Są dwie osoby z Dolnego Śląska (ZDJĘCIA)

Emilia Bykowska, 30 lat, Gdynia

Ukończyła szkołę zawodową na kierunku kucharz, kelner oraz technik technologii żywienia, ale gotowaniem interesowała się już jako dziecko. Obecnie jest właścicielką pizzerii w Gdyni i pracuje w jednej z tamtejszych restauracji. Od kilku lat bierze udział w warsztatach i pokazach kulinarnych. Jest niezwykle ekspresyjna i potrafi walczyć o siebie i swoje zdanie. Twierdzi, że w kuchni nie ma słabych stron. Nigdy się nie poddaje, a niepowodzenia traktuje jako nauczkę na przyszłość. Trenowała piłkę nożną. Marzy o własnej restauracji i gwiazdce Michelin. W programie uczestnicy nazywają ją „Szajba”.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 5.05 w Kłodawie

Przegląd tygodnia od 5.05 w Kłodawie

Tygodniowy przegląd prasy w Bełżycach, (5.05-11.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Bełżycach, (5.05-11.05.2024)

Polecamy

Szukasz pomysłu na jajka sadzone? Wypróbuj jajka po hiszpańsku

Szukasz pomysłu na jajka sadzone? Wypróbuj jajka po hiszpańsku

Akcja policji w całej Polsce. Kierowcy dostaną ostrzeżenia

Akcja policji w całej Polsce. Kierowcy dostaną ostrzeżenia

Odebrałeś telefon od Straży Granicznej? Uważaj! To nowa metoda oszustów

Odebrałeś telefon od Straży Granicznej? Uważaj! To nowa metoda oszustów