Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Gastrobanda. Tu się rzuca mięsem! (ZDJĘCIA)

Redakcja
Za nami premiera książki "Gastrobanda". Książki, która ma zmienić świadomość kulinarną Polaków.

Na pomysł jej napisania wpadli Kamil Sadkowski, wieloletni współpracownik Roberta Makłowicza, i Jakub Milszewski, dziennkarz i autor cyklu felietonów "Mucha w zupie". Obaj zdradzają tajemnice kulinarnego podziemia. A wszystko dlatego, że - jak się okazuje - nie wiemy prawie nic o tym, co dzieje się za barem lub w kuchni.

Autorzy odpowiadają zatem na niewygodne pytania, opowiadają o wojnach z dostawcami i prezentują umiejętności psychologiczne barmanów. Bo w końcu kto inny, jak nie barman, pierwszy pocieszał załamanego faceta, który topił smutki w butelce wódki?

Książka pt. „Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś widzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść” jest do kupienia w księgarniach od 22 czerwca. W galerii prezentujemy najlepsze cytaty z tej właśnie pozycji. By przeglądać galerię, kliknij w pierwsze zdjęcie i kieruj się dalej strzałkami.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto