Festiwal Pierogów we Wrocławiu [MNÓSTWO ZDJĘĆ]

Andrzej Zwoliński
Pierogi ruskie, tureckie manty, japońskie gyoza, wietnamskie hacao, gotowane na parze i nadziewane pikantną kapustą pekińską kimchi, pierogi azjatyckie, chińskie baobao i tybetańskie momo. To wszystko czeka na Was w hali IASE przy Hali Ludowej, gdzie trwa Festiwal Pierogów Świata. Można go odwiedzić w sobotę (29 lutego) w godz 12-20 oraz w niedzielę (1 marca) w godz 12-18. Zobaczcie, czego można tam spróbować, klikając w galerię zdjęć. Na kolejne slajdy możecie przechodzić za pomocą strzałek lub gestów.

Menedżer sportowy - zbawienie czy zło konieczne?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie