Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Pożar pod Bochnią. W dom uderzył piorun

Pożar pod Bochnią. W dom uderzył piorun

Rozpoczął się remont nawierzchni mostu Fordońskiego. Utrudnienia i ruch wahadłowy

Rozpoczął się remont nawierzchni mostu Fordońskiego. Utrudnienia i ruch wahadłowy

Polecamy

Najlepsze promocje na lalki Barbie

Najlepsze promocje na lalki Barbie

Puchar Tymbarku: Kolejni kadrowicze z Dolnego Śląska?

Puchar Tymbarku: Kolejni kadrowicze z Dolnego Śląska?

Zmiany dla kierowców. Trzeba będzie zdać egzamin

Zmiany dla kierowców. Trzeba będzie zdać egzamin