Sery kozie z Gospodarstwa ekologicznego „Kozia Łąka” z Łomnicy, oleje z firmy Ol’Vita z Mysłakowa czy soki tłoczone na zimno z Gospodarstwa Sadowniczego „Maciejowy Sad” z Lutyni to tylko niektóre dolnośląskie specjały, które można było dziś skosztować w Pasażu Grunwaldzkim. Zobaczcie zdjęcia!
Są też soki tłoczone na zimno z Gospodarstwa Sadowniczego „Maciejowy Sad” z Lutyni czy tradycyjne wędliny z P.P.M.G. „Galicja” z Niemczy. Wszystko w ramach konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” organizowanego przez Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego i Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu.
Wideo
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!