Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Dolnośląskie specjały w Pasażu Grunwaldzkim

JK, fot. Jarosław Jakubczak
Dolnośląskie Smaki w Pasażu Grunwaldzkim
Dolnośląskie Smaki w Pasażu Grunwaldzkim Jarosław Jakubczak
Sery kozie z Gospodarstwa ekologicznego „Kozia Łąka” z Łomnicy, oleje z firmy Ol’Vita z Mysłakowa czy soki tłoczone na zimno z Gospodarstwa Sadowniczego „Maciejowy Sad” z Lutyni to tylko niektóre dolnośląskie specjały, które można było dziś skosztować w Pasażu Grunwaldzkim. Zobaczcie zdjęcia!

Są też soki tłoczone na zimno z Gospodarstwa Sadowniczego „Maciejowy Sad” z Lutyni czy tradycyjne wędliny z P.P.M.G. „Galicja” z Niemczy. Wszystko w ramach konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” organizowanego przez Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego i Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu.

od 7 lat
Wideo

Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto