MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
12 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wspólnie z szefem kuchni Art Hotelu Grzegorzem Pomietło, w...
fot. Janusz Wójtowicz / Polska Press Grupa

Tatar ze śledzia - idealna przystawka na karnawał (PROSTY PRZEPIS)

Wspólnie z szefem kuchni Art Hotelu Grzegorzem Pomietło, w kolejnym odcinku programu kulinarnego Od Kuchni, doradzamy jak przygotować tatara ze śledzia na dwa sposoby.

Zobacz również

Budowa toru saneczkowego w Marcinkowicach pod znakiem zapytania

Budowa toru saneczkowego w Marcinkowicach pod znakiem zapytania

Pogrzeb Sławomira Malinowskiego, wieloletniego przewodniczącego Rady Miasta Rypin

NOWE
Pogrzeb Sławomira Malinowskiego, wieloletniego przewodniczącego Rady Miasta Rypin

Polecamy

Hulajnoga elektryczna. Ścieżka rowerowa, chodnik czy jezdnia? Z czego korzystać?

Hulajnoga elektryczna. Ścieżka rowerowa, chodnik czy jezdnia? Z czego korzystać?

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Malownicze miejsce nad Bałtykiem kusi atrakcjami. Co warto tam zobaczyć?

Malownicze miejsce nad Bałtykiem kusi atrakcjami. Co warto tam zobaczyć?