Od 11 do 18 marca szefowie kuchni wybranych restauracji w Szczecinie będą serwować trzydaniowe menu, których smak tworzy najciekawszą kompozycję ze smakami piw. Festiwalowe doświadczenia dostępne będą w cenie 49 zł za osobę.
Rezerwacji stolików można dokonywać online już na stronie
www.BeerFoodWeek.pll. Warto się spieszyć, bo liczba dostępnych stolików jest ograniczona. Organizatorem jest Restaurant Week Polska jeden z dwóch największych i najpopularniejszych festiwali restauracyjnych na świecie.
ZOBACZ TEŻ:
- Stawiamy na piwo, ponieważ nie tylko sami je kochamy, ale również dlatego, że naszym zdaniem kwitnąca w Polsce piwna rewolucja zasługuje na zainteresowanie większego grona szefów kuchni - mówi Maciek Żakowski z Restaurant Week Polska. - Chcemy pokazać, że piwo potrafi znakomicie łączyć się ze smakami dań oraz menu degustacyjnym, być smakową wyprawą w znane i nieznane. Stąd hasło naszego nowego Festiwalu: "Smaki łączą się przy stole!"
W pierwszej edycji, weźmie udział ponad sto najlepszych restauracji z ośmiu miast regionów: Wrocławia, Warszawy, Poznania, Łodzi, Krakowa, Szczecina, Trójmiasta i Silesii.
Bądź na bieżąco i obserwuj:
ZOBACZ TEŻ:
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Lecisz do Londynu? Uważaj. Na słynnym lotnisku rozpoczynają się strajki
- Niedziela była wspaniała. A jaki będzie poniedziałek? Sprawdź prognozę pogody
- Dwóch ukraińskich żołnierzy zadźganych nożem w Niemczech. Sprawcą... Rosjanin
- QUIZ Test MultiSelect 2024 - oto legendarny test do policji. Zmora rekrutacji!