Wybierz region

Wybierz miasto

    Warsztaty cukiernicze z Marleną Andrzejczak

    Studio Kulinarne Browar Mieszczański
    Wrocław, ul. Hubska/44, +48 51 303 21 31

    17:00 - 21:00 Poniedziałek, 12 lutego

    • Brak informacji o cenie

    Zastanawiasz się czym różnią się od siebie beza francuska, szwajcarska i włoska. Czujesz się zniechęcony, bo beza wyszła gumowa?

    Na naszych warsztatach przekonasz się o uniwersalności bezy. Zmienisz zdanie na temat poziomu trudności jej wykonania.
    Przygotujemy razem roladę bezową z lekkim kremem i owocami, niezwykle lubiane przez dzieci marshmallow, tartę z marakują i bezą włoską, bezowy tort dacquoise, a także kolorowe beziki które świetnie nadają się do dekoracji tortów i innych słodkości.

    Imprezy i Wydarzenia pochodzą z bazy danych Coigdzie.pl Sp. z o.o.

    Zgłoś wydarzenie do moderacji

    Ilość znaków do wykorzystania: 140

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w Polityce Prywatności. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!

    Plebiscyt

    Pokaż się w stroju krasnala z gitarą!

    Pokaż się w stroju krasnala z gitarą!