Wybierz region

Wybierz miasto

    Steki i spółka z Tobiaszem Hermanem

    Studio Kulinarne Browar Mieszczański
    Wrocław, ul. Hubska/44, +48 51 303 21 31

    18:00 - 22:00 Wtorek, 13 lutego

    • Brak informacji o cenie

    Zapraszamy na warsztaty ze steków, które poprowadzi Tobiasz Herman – uczestnik i laureat wielu konkursów gastronomicznych, finalista Międzynarodowej Kulinarnej Olimpiady w Erfurcie w 2012 r., gdzie pod okiem Mistrza Kurta Schellera, wraz z kolegami z Reprezentacji Polski zdobył brązowy medal, współwłaściciel Studia Kulinarnego Browar Mieszczański oraz szef kuchni w firmie MrChef.
    Warsztaty STEKI to doskonała okazja by zapoznać się z licznymi ciekawostkami dotyczącymi dobrej wołowiny. Pozwolą one dogłębnie zrozumieć filozofię tego smacznego mięsa, które przyrządzane z zachowaniem odpowiednich praktyk, odwdzięczy się wyśmienitym i oryginalnym smakiem.

    Na zajęciach:
    poznamy różne rodzaje wołowiny i ustalimy na co zwrócić uwagę przy kupowaniu tego mięsa, dowiemy się, co to jest dojrzewanie i sezonowanie, nauczymy się technik obróbki mięsa, poznamy tajniki smażenia i dowiemy się ile tak naprawdę jest stopni wysmażenia, każdy uczestnik przygotuje na warsztatach wyśmienitego tatara, steka z polędwicy oraz steka z antrykotu rib eya, wspólnie przygotujemy też idealnie dobrane dodatki do naszych głównych dań.

    Imprezy i Wydarzenia pochodzą z bazy danych Coigdzie.pl Sp. z o.o.

    Zgłoś wydarzenie do moderacji

    Ilość znaków do wykorzystania: 140

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w Polityce Prywatności. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!

    Plebiscyt

    Pokaż się w stroju krasnala z gitarą!

    Pokaż się w stroju krasnala z gitarą!