Wybierz region

Wybierz miasto

    Owoce morza z Tobiaszem Hermanem

    Studio Kulinarne Browar Mieszczański
    Wrocław, ul. Hubska/44, +48 51 303 21 31

    18:00 - 22:00 Środa, 21 lutego

    • Brak informacji o cenie

    Zapraszamy na warsztaty z OWOCOW MORZA, które poprowadzi Tobiasz Herman – uczestnik i laureat wielu konkursów gastronomicznych, finalista Międzynarodowej Kulinarnej Olimpiady w Erfurcie w 2012 r., gdzie pod okiem Mistrza Kurta Schellera, wraz z kolegami z Reprezentacji Polski zdobył brązowy medal, współwłaściciel Studia Kulinarnego Browar Mieszczański oraz szef kuchni w firmie MrChef.

    Na warsztatach z owoców morza:

    poznamy techniki oczyszczania muli, ośmiornicy, przegrzebków i oczywiście krewetek,
    poznamy sposoby prawidłowego przyrządzania smacznej ośmiornicy, nauczymy się co zrobić, by usmażyć przepyszne przegrzebki, a także poznamy techniki obróbki krewetek, ich marynowania oraz smażenia,
    nauczymy się na co zwrócić uwagę przy kupowaniu muli i jak je później przyrządzać by wydobyć głębię smaku,
    wspólnie przygotujemy smakowite dodatki do wszystkich owoców morza.

    Imprezy i Wydarzenia pochodzą z bazy danych Coigdzie.pl Sp. z o.o.

    Zgłoś wydarzenie do moderacji

    Ilość znaków do wykorzystania: 140

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w Polityce Prywatności. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!

    Czy wiesz, że...Najdziwniejsze ciekawostki o Bożym Narodzeniu QUIZ