Czwartek, 18 Marca 2010 Imieniny: Anzelm, Cyryl, Edward Wyślij kartkę Zaloguj się | RSS

NaszeMiasto.pl >> Wrocław >> Forum >> Informator Miejski >> Informacja Polbus-PKS Wrocław Wrocław ul. Sucha 1-11
  • Tragedia Bardzo rozczarowany (gość) 2008-08-06 14:50:32

Próbowałem się dowiedzieć o możliwości zniżek na przejazdy grupowe tak jak w PKP. Odesłano mnie do kasy, ale nie podano telefonu. Już samo to, że płaci się więcej niż za zwykłą rozmowę jest nieporozumieniem. Przecież to im powinno zależeć by informacja dotarła do potencjalnego klienta. Jednym słowem: tragedia.
  • Paranoja Zawiedziony podroznik (gość) 2008-08-08 09:46:30

Zgadzam się z przedmówcą. Nie rozumiem jaki cel ma Polbus w utrzymywaniu takiej informacji, która jest o niczym nie poinformowana:) :) Cena połączenia woła o pomstę do nieba, zostałem odesłany do kasy na dworcu. Przeciez to jest tytulowa... p a r a n o j a ! ! !
  • Szajs! afga (gość) 2008-11-03 14:55:55

Droga infolinia w której nie można zarezerwować biletu ani sprawdzić czy na dany termin jeszcze są wogóle bilety!!! Do kas nie ma żadnego tel, więc jak mam to sprawdzić skoro na informacji nie wiedzą!!
  • Skandal.. Oburzona (gość) 2008-11-21 17:21:26

Na żaden z tych numerów nie mogłam się dodzwonić. Uważam, że w dzisiejszych czasach to skandal. Z czym do Unii...???
  • PORAŻKA pasażer (gość) 2009-01-14 20:44:34

Zimno -6 stopni i trzeba czekać 2,5 godziny na autobus jadący z Sobótki do Wrocławia.Według informacji PKS Polbus na którą dzwoniłam powinny jechać aż trzy autobusy w przeciągu tego czasu co czekałam!!!Skandal!!!
  • skandal gość (gość) 2009-01-26 16:49:30

nie można się dodzwonić wszystkie podane numery są zajęte !!!!!! dzwonię już godzinę
  • informacja ingo (gość) 2009-04-07 17:14:25

nie wiem co za informatik ukladal rozklad jazdy pks na portalu jest NIE SZCZEGOLOWY po drugie nie mozna sie na informacje dodzwonic . To dziwne ze w innych bez problemu mozna znalezc okreslony autobus o danej godzinie. W Polsce natomiast jest zawsze jakis problem np nie dopracowany plan autobusow
  • ZŁE INFORMACJE!! A. (gość) 2009-06-27 05:36:55

Dlaczego na stronie telefony są źle dodane?! Na numer informacji dla telefoni komórkowej nie można sie dodzwonić! dlaczego? BO NE ISTNIEJE!
  • ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lola (gość) 2009-07-08 17:28:32

Co za ŻENADA!!!!!!! CZŁOWIEK DZWQONI ZEBY MIEC PEWNOSC CZY JAKIS \"BURAKOWÓZ\" JEDZIE I NAWET SIE DODZWONIC N IE IDZIE, A W NECIE TEŻ NIE AKTUALNE INFORMACJE DOTYCZĄCE ODJAZDÓW!!!!!! ZA CO WAM TAM PŁACĄ I ZA CO PŁACĄ TEMU CO TO PROWADZI TEN CAŁY SYSTEM PKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nr dla tel komórkowych aMriusz (gość) 2009-11-20 14:30:59

napiszcie poprawnie ten numer dla telefonów komórkowych - muły. bo inaczej to was nazwac nie można

KOD

POLECAMY