W McDonald's przy ulicy Bardziej we Wrocławiu możesz sam skomponować hamburgera. Do wyboru są różne bułki i dodatki, takie jak m.in. buraczki i słodkie pikle. Klient sam może decydować o rodzajach i ilości sera oraz mięsa. - Takie rozwiązania, gdzie klient tworzy autorskie kompozycje burgerów zastosowano już między innymi w Australii, Korei Południowej czy w Hong - Kongu – mówi Krzysztof Kłapa, dyrektor ds. korporacyjnych McDonald's Polska.
- Nasz kraj jest krajem testowym, jeśli chodzi o Europę. Bardzo wierzymy w ten test, jesteśmy zdeterminowani i chcemy rozszerzać ilość lokalizacji objętych tą ofertą. Restauracja przy Bardzkiej zaczyna nowy rozdział – dodaje Krzysztof Kłapa.
W restauracji przy ulicy Bardzkiej jest więcej nowości. Klienci składają zamówienie w specjalnych kioskach cyfrowych i zabierają numerek stolika. Tam zostaje im podana skomponowana przez nich kanapka. - Tego do tej pory nie było, to jest moment przełomowy, dlatego mamy ogromną nadzieję, że trafimy w gusta naszych klientów – mówi Jacek Wyspiański właściciel restauracji przy Bardzkiej.
McDonald's przygotował również trzy nowe hamburgery, dla osób, które wolą gotowe rozwiązania. To pikantny „hot”, „All in one” i nawiązujący do kuchni meksykańskiej „Salsa&Nachos”. Jeśli nowości wprowadzane w McDonald's przy Bardzkiej się przyjmą, być może restauracje w innych częściach miasta za jakiś czas również przeżyją rewolucję.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?