Wrocławianie mogli w sobotę spróbować produktów kuchni z 20 krajów europejskich, m.in. z Włoch, Irlandii czy Grecji, te jednak błyskawicznie znikały. Na stołach pojawiły się także nalewki. Znani kucharze swoje możliwości prezentowali na scenie, a mistrzowie kuchni, Robert Makłowicz i Piotr Kucharski zmierzyli się w pojedynku kulinarnym.
Kto nie zdążył posłuchać rad mistrzów - mamy je tutaj:
Jak dobrze wybrać, przygotować i ugotować szparagi
Zobaczcie fotogalerię zdjęć i program festiwalu Europa na widelcu 2013
Wspaniałe show Harlem Globetrotters w Tauron Arenie Kraków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?