Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Czulent

[email protected]
1 kg mięsa wołowego, 250 g fasoli, 4 łyżki kaszy jęczmiennej, 3 cebule, olej do smażenia, 8 ziemniaków średniej wielkości, czosnek, przyprawy, woda. Sposób przygotowania: fasolę moczymy przez całą noc, mięso smażymy na ...

1 kg mięsa wołowego, 250 g fasoli, 4 łyżki kaszy jęczmiennej, 3 cebule, olej do smażenia, 8 ziemniaków średniej wielkości, czosnek, przyprawy, woda. Sposób przygotowania: fasolę moczymy przez całą noc, mięso smażymy na oleju ze wszystkich stron, dodajemy wcześniej namoczoną fasolę, pokrojoną cebulę, czosnek, kaszę, pokrojone na plastry ziemniaki. Gotujemy na małym ogniu przez całą noc lub wkładamy do piekarnika o niskiej temperaturze.

Przpis na ciulim
Ziemniaki tarte ręcznie, drobno krojone żeberka wieprzowe, skrzydełka drobiowe, tłuszcz wieprzowy, przyprawy. Gotować w piecu chlebowym przez całą noc.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Lody kawowe z kajmakiem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto